Plan een bezoek in!
8 min

fietsen tot aan de Grote markt

10000

Openbaar groen en speelruimte

20

woningen

32

appartementen

23

parkflats

Een stad in groei en bloei Hier is het gras echt groener

Op acht minuten fietsen van de Grote Markt van Turnhout, omgeven door de prachtige natuur van de Heizijdse velden, groeit een bijzondere nieuwe buurt. Een buurt die draait om gezelligheid, groen en een goed gevoel. Een autoluwe parkwijk waar mensen elkaar bij naam kennen en kinderen zorgeloos buiten kunnen spelen. Een duurzame nieuwbouwwijk met stijlvolle, hedendaagse huizen, luxe appartementen aan het park en stijlvolle appartementen in de wijk.

Gebouwd om mee te groeien met het leven en met droomzichten op het park met waterpartij of op één van de vele binnentuinen. Welkom in Heizijde!

Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op en je bent er als eerste bij!

Contacteer ons op 03 260 95 60 of maak een afspraak online.

Wil je er als eerste bij zijn?

Neem dan snel contact op met ons

Een echte buurt Drijvende krachten

Goed leven tussen stad en natuur

Op fietsafstand van het centrum van Turnhout en in de slipstream van vaart en plezierhaven liggen de terreinen van Heizijde. Hier is het heerlijk rustig wonen in de groene rand van de stad, die gekleurd wordt door heide, velden en bossen. Van hieruit pik je meteen in op het Bels Lijntje, een voormalige spoorweg die omgevormd werd tot pittoreske fietsroute van Turnhout tot Tilburg.

Pik je liever een terrasje of restaurant mee? Op wandelafstand vind je hier minstens vijf heerlijke adresjes, naast winkels en alle voorzieningen. Met de fiets sta je in zes minuten op het station, en in acht minuten in het shoppinghart van de stad.

Pluk de dag in het park

Net voor de deur: een prachtig uitgestrekt park, inclusief magnifieke plons- en spettervijver, ligweides en een grote speeltuin. Even verderop: nog meer speelzones en overal wandel- en fietspaden. In Heizijde woon je echt ín het park, in de uitlopers van het prachtige Vennengebied en wandelparadijs de Nieuwe Bossen. Een droom voor gezinnen, rustzoekers en natuurliefhebbers. Op een minuut wandelen ligt de Stadsboerderij, met volkstuintjes, pluktuinen, een kruidentuin en een snoeptuin. Ideaal voor wie geen tuin, maar wel groene vingers heeft, of gewoon graag vers geplukte groenten en fruit op tafel tovert.

Levenslang wonen in een levendige buurt

Heizijde is een buurt waar je op kan bouwen. Waar kinderen samen naar de speeltuin trekken, terwijl de ouders gezellig bijpraten. Waar buren een praatje slaan in het park, of samen de stad en omgeving verkennen. Hier draait alles om beleving, gezelligheid, zich goed voelen. En omdat iedereen graag blijft waar het goed wonen is, zijn sommige appartementen gebouwd volgens het principe van ‘aanpasbaar bouwen’. Dat betekent dat je vertrouwde thuis met een minimum aan ingrepen maximaal op je behoeften, gezondheid en mobiliteit kan afgestemd worden.

Levenslang wonen, in een buurt waar je nooit meer weg wil.

Duurzame en stijlvolle architectuur

De huizen en gebouwen hebben een hedendaagse, stijlvolle en diverse uitstraling. De architectuur combineert moeiteloos de kunst van het wonen met klasse en comfort. En met een baanbrekende duurzaamheid. Zo zijn alle gebouwen voorzien van groendaken, die zorgen voor extra isolatie en regenwaterinfiltratie.

Daarnaast halen alle woningen een E-peil van 30, wat verdergaat dan de huidige norm en een zeer sterke energieperformantie verzekert. Alle units worden bovendien aangesloten op een centraal warmtenet, dat in een latere fase gekoppeld wordt aan het geothermische warmtenet van het nabijgelegen ziekenhuis.

In en rond Heizijde

Lees hier alle nieuws

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?

Download ons gratis magazine

Dank u voor uw aanvraag.

U ontvangt zo dadelijk een e-mail met verdere informatie

U wenst ons magazine met de geweldige dingen die Heizijde u te bieden heeft? Vul dan hieronder uw e-mailadres in, en ontvang deze meteen in uw inbox.

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}