Het zomert op de hei.

03/08/2021

Lachende kinderen verlaten de schoolpoort, de eerste koffers worden de auto’s ingeladen en out of office’en worden ingesteld. De vakantie is begonnen en de zomer verwelkomt ons.

Bij zomer hoort ontspanning, groen en bloemen. Die vind je niet enkel in Franse idyllische dorpjes, maar ook in eigen land, en vaker dichterbij dan je denkt. Wij kijken alvast volop uit naar de veldbloemen die weelderig bloeien in de Heizijdse Velden. Nog niet van gehoord? Geen nood, wij trekken er samen met jou op uit.

Turnhout, de op twee na grootste stad van de provincie Antwerpen, met zijn sappige Kempische accent heeft een aantal verborgen parels die het wonen in deze stad de moeite waard maakt, maar die ook zeker als niet-inwoner een bezoekje verdient!

In het Noorden van Turnhout vind je rust, natuur en ontspanning voor iedereen, van de doorwinterde wandelaar, tot jonge gezinnen die met de kinderen de natuur willen opzoeken. Dit stukje fauna en flora is een echte troef voor de stad. Binnenkort starten ook de eerste werken voor de aanleg van een aantal nieuwe woningen, appartementen en parkflats. Deze zullen worden omringd door een prachtig nieuw park met ligweiden, waterpartijen en en volkstuintjes. Wonen in Heizijde is wonen in je eigen park. Je thuis tussen stad en hei.

Terug naar overzicht

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?

Download ons gratis magazine

Dank u voor uw aanvraag.

U ontvangt zo dadelijk een e-mail met verdere informatie

U wenst ons magazine met de geweldige dingen die Heizijde u te bieden heeft? Vul dan hieronder uw e-mailadres in, en ontvang deze meteen in uw inbox.

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}