De Heilights

23/03/2022

Heizijde, een duurzaam woonproject aan een prachtige binnentuin in Turnhout. Wat maakt deze nieuwe buurt juist zo bijzonder?

Wij zetten de heilights op een rijtje!

 

  1. HIER SPEELT DE NATUUR DE HOOFDROL

De kwaliteit van wonen en creëren in ’t groen. Hier kan je op verschillende plekken uitblazen. Leg je neer op de ligweiden, kuier door de veldjes, wandel door de volkstuinen, ruik de bloesems van de boomgaard, laat je hond uit op de hondenspeelweide, plons in de waterpoel en zoveel meer.

 

  1. DUURZAAM BOUWEN

Één voor één BEN-woningen met aansluiting op een warmtenet. Een BEN-woning of BEN-appartement moet een energieprestatiepeil (E-peil) hebben van E30 of lager. Om een dergelijk E-peil te halen is het enerzijds belangrijk om warmte en ventilatieverlies te beperken en gratis warmtewinsten optimaal te benutten. Dankzij het warmtenet en andere technieken is dit voor Heizijde zeker gelukt.

 

  1. EEN WARME COMMUNITY

Heizijde is een buurt waar iedereen zijn plek kan vinden dankzij een grote variatie aan woonunits, gaande van betaalbare appartementen in de wijk, gezinsvriendelijke woningen en exclusieve appartementen aan de rand van het park. Met dit brede aanbod wil het project ook een grote diversiteit aan bewoners aantrekken, van jonge starters en gezinnen tot oudere generaties en alles daartussenin. Hier wuift iedereen terug.

 

  1. WONEN OP EEN TOPLOCATIE

Welkom in de hoofdstad van de Kempen én in de Kempische natuur. Voor een leuke buitenactiviteit hoef je niet ver te zoeken. Hier is héél wat te beleven!

 

  1. UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID

Bij Heizijde kies je voor een topligging qua bereikbaarheid naar openbaar vervoer, groen en parken, supermarkt en winkels toe. Antwerpen, Breda, Tilburg en Eindhoven liggen op een steenworp van minder dan 45 km.

 

  1. VOORRANG VOOR VOETGANGERS & FIETSERS

De wijk is ontworpen met het oog op de zwakke weggebruiker. Als autoluw woonerf zijn de straten hier échte verbindingswegen, niet zozeer tussen A en B maar wel tussen mensen. Parkeren doe je daarom grotendeels ondergronds, zodat auto’s uit het zicht blijven. Uiteraard worden de nodige bezoekersparkings voorzien, waarvan de meeste zich bevinden aan de ingangen van de wijk.

 

Kortom, welkom in een nieuwe, levendige buurt waar Kempische gastvrijheid thuis is!

Terug naar overzicht

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?

Download ons gratis magazine

Dank u voor uw aanvraag.

U ontvangt zo dadelijk een e-mail met verdere informatie

U wenst ons magazine met de geweldige dingen die Heizijde u te bieden heeft? Vul dan hieronder uw e-mailadres in, en ontvang deze meteen in uw inbox.

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}