Ligging

Heizijde scoort niet enkel op leefbaarheid, maar ook op locatie: dicht genoeg bij het stadscentrum van Turnhout, maar ver genoeg van de drukte. Je woont hier rustig tussen de velden en de natuur en op tien minuten met de wagen tot aan de E34. Met de fiets sta je in zes minuten aan het station, en in acht minuten in het shoppinghart van de stad.

Groen én bereikbaar wonen.

Kies een project
Toon alles »
Woningen
Appartementen
Luxe appartementen

 

Jouw thuis tussen stad en hei

In het groenste stukje Turnhout, op een steenworp van de Grote Markt, groeit een bijzondere nieuwe buurt. Een buurt die draait om gezelligheid, groen en een goed gevoel. Een autoluwe, duurzame wijk met een grote variatie aan stijlvolle appartementen, luxe parkappartementen, riante penthouses en BEN-woningen met tuin. Gebouwd om mee te groeien met het leven en met droomzichten op het park met waterpartij of op een van de vele binnentuinen. Welkom in Heizijde!

 

Goed leven tussen stad en natuur

Op fietsafstand van het centrum van Turnhout en in de slipstream van vaart en plezierhaven, is het heerlijk rustig wonen in de groene rand van de stad. Van hieruit pik je meteen in op één van de vele wandelroutes of op de populaire fietsroute het Bels Lijntje. Pik je liever een terrasje of restaurant mee? Op wandelafstand vind je hier minstens vijf heerlijke adresjes, naast winkels en alle voorzieningen. Met de fiets in enkele minuten in het bruisende centrum van de stad. Het beste van twee werelden, zomaar aan je voeten.

 

Pluk de dag in het park

Heizijde wordt gebouwd in de uitlopers van een prachtig uitgestrekt park met indrukwekkende waterpartij, en naast de Stadsboerderij met pluk- en moestuinen. De parkomgeving wordt doorgetrokken in de landschapsaanleg van de site, met wandel- en fietspaden, speelzones, parkjes en binnentuinen. Een droom voor gezinnen en voor iedereen die houdt van rust en groen.

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?

Download ons gratis magazine

Dank u voor uw aanvraag.

U ontvangt zo dadelijk een e-mail met verdere informatie

U wenst ons magazine met de geweldige dingen die Heizijde u te bieden heeft? Vul dan hieronder uw e-mailadres in, en ontvang deze meteen in uw inbox.

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}