In en rond Heizijde

Blijf op de hoogte van al onze nieuwbouwprojecteninvesterings- en lanceringsevenementen, ons bedrijf en de vastgoedsector

Turnhout krijgt nieuwe woonwijk met 500 woningen
Turnhout krijgt nieuwe woonwijk met 500 woningen
08/09/2020

De komende jaren zullen er in Turnhout 500 woningen bijkomen. Die komen er door de snelle bevolkingsgroei in Turnhout. De verkoop van de eerste woningen gaat volgende week van start. Het woonproject 'Heizijde' belooft vooral betaalbaar en duurzaam te zijn. "De goedkoopste woningen kosten 160.000 euro. Dat is voor de meeste kopers haalbaar", zegt Colin Sewalt van projectontwikkelaar Vooruitzicht.

500 nieuwe woningen gepland in groene noorden van stad Turnhout
500 nieuwe woningen gepland in groene noorden van stad Turnhout
04/09/2020

494 woningen, waarvan 326 appartementen en 86 sociale woningen. Dat hoopt projectontwikkelaar Vooruitzicht over een termijn van tien jaar te realiseren op de Heizijdse Velden, het gebied tussen Fonteinstraat en Veldekensweg. De nieuwe woonbuurt moet de sterke bevolkingsaangroei van Turnhout kunnen opvangen.

Antwerpse projectontwikkelaar bouwt duurzame woonwijk in Turnhout
Antwerpse projectontwikkelaar bouwt duurzame woonwijk in Turnhout
04/09/2020

Vandaag lanceert de Antwerpse vastgoedontwikkelaar Vooruitzicht alvast de plannen voor een nieuwe woonbuurt met 494 wooneenheden in Turnhout zijn gelanceerd door de Antwerpse vastgoedontwikkelaar Vooruitzicht. De bouw is zopas gestart.

Bels Lijntje
03/08/2020

Fietsen, het is hipper dan ooit en Belgen stapten nog nooit zo massaal op hun fiets dan de voorbije jaren. Het is dan ook altijd uitkijken naar dat perfecte fietsweer tijdens de zomermaanden. Er is voor ieder wat wils, van stevige beklimmingen tot rustige toeristische routes voor de beginnende fietser.

Staycation Hei-mwee
03/08/2020

Je hoeft niet ver te reizen om te genieten. Wie deze zomer wil gaan voor de rustige aanpak in eigen land, of zelfs in eigen stad, vind zijn gading zeker in Turnhout.

Het zomert op de hei.
03/08/2020

Lachende kinderen verlaten de schoolpoort, de eerste koffers worden de auto’s ingeladen en out of office’en worden ingesteld. De vakantie is begonnen en de zomer verwelkomt ons.

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?

Download ons gratis magazine

Dank u voor uw aanvraag.

U ontvangt zo dadelijk een e-mail met verdere informatie

U wenst ons magazine met de geweldige dingen die Heizijde u te bieden heeft? Vul dan hieronder uw e-mailadres in, en ontvang deze meteen in uw inbox.

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}