Maak kennis met de aannemer

27/06/2022

Het zomert op de hei en ook de bouwwerken krijgen steeds meer vorm. Hoogtijd voor een korte introductie van de aannemer die in opdracht van Vooruitzicht deze nieuwbouwwijk realiseert, Algemene bouwonderneming Hooyberghs.

Op minder dan 20 minuten van Heizijde is aannemer Hooyberghs gevestigd. Vanuit hun vestiging in Arendonk, in het hartje van de Kempen, geeft het familiebedrijf elke dag het beste van zichzelf. Diezelfde Kempische mentaliteit (“handen uit de mouwen en de voeten op de grond”) bracht hen tot waar ze staan vandaag. Een succesvolle onderneming die, net als Vooruitzicht, een rijke geschiedenis kent, gekoppeld aan een jonge geest in een gezondestructuur/framework.

Dat beide partijen klantgerichtheid en solide partnerships hoog in het vaandel dragen, is dan ook geen toeval. Een andere gedeelde kernwaarde is duurzame innovatie. Hooyberghs doet dit door zowel bedrijfsprocessen te optimaliseren als door nieuwe bouwconcepten en -materialen te ontwikkelen. Daarnaast zetten ze ook sterk in op teamwork: #Samensuccesvol is daar een voorbeeld van. Deze leuze zorgt voor een positieve boost  binnen het bedrijf én over de verschillende teams heen.

Bovendien geloofde de aannemer meteen 100% in de slaagkracht van de nieuwbouwwijk. Waarom? “Eerst en vooral omwille van de uitstekende ligging vlakbij Turnhout-centrum. Het stadcentrum bevindt zich echt op wandelafstand,” aldus Hooyberghs. “Deze wordt gekoppeld aan een grote diversiteit aan appartementen, gelegen in een groene en rustige omgeving. Daarenboven is deze gloednieuwe wijk uitgerust met moderne en duurzame technologie, zoals o.a. het warmtenet… En dan zijn alle vakjes aangevinkt!”

Wij kijken ernaar uit om dit bouwproject samen tot een geslaagd einde te brengen met aannemer Hooyberghs!

Wenst u meer info over de nieuwbouwappartementen en -woningen? Maak dan hier een afspraak met onze adviseurs die u met plezier vrijblijvend het project toelichten.

Terug naar overzicht

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?

Download ons gratis magazine

Dank u voor uw aanvraag.

U ontvangt zo dadelijk een e-mail met verdere informatie

U wenst ons magazine met de geweldige dingen die Heizijde u te bieden heeft? Vul dan hieronder uw e-mailadres in, en ontvang deze meteen in uw inbox.

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}